Cărțile autorului David Grotto

David Grotto, dietetician, purtator de cuvint al American Dietetic Association si fondator al companiei Nutrition Housecall, o firma de consultanta care ofera servicii personalizate la domiciliu si de grup legate de dieta. Este, de asemenea, consultant al revistei Men’s Health si consultant-sef al campaniei nationale Kids/PBS, care promoveaza alimentatia sanatoasa pentru copii. Fost director pe educatia nutritiei la Block Center for Integrative Cancer Care din Evanston, Illinois, in prezent ofera consultatii particulare.
Informatiile din aceasta carte au rol orientativ in formarea unor obiceiuri alimentare mai sanatoase, dar nu sint menite sa inlocuiasca ajutorul oferit de un personal medical calificat. Cereti sfatul medicului daca va confruntati cu o problema de sanatate.
Mentionarea unei organizatii, a unui produs, serviciu sau companie nu implica responsabilitatea autorului sau a editurii in ce le priveste. Orice efect advers aparut in urma utilizarii sau a aplicarii necorespunzatoare a informatiilor din aceasta carte reprezinta doar responsabilitatea cititorului, si nu a autorului sau a editurii.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.