Cărțile autorului Jilly Cooper

Jilly Cooper este una dintre cele mai cunoscute si mai iubite scriitoare din Marea Britanie. Colaboratoare regulata la The Sunday Times si Mail on Sunday de-a lungul anilor ’80, s-a dedicat ulterior literaturii, iar romanele ei, printre care se numara Riders (1986), Rivals (1988), Polo (1991), The Man Who Made Husbands Jealous (1993), Score! (1999) si Pandora (2002), au ocupat in mod constant primele locuri ale listelor de bestselleruri, realizind vinzari care au depasit 11 milioane de exemplare si fiind traduse in numeroase limbi. In 2004 lui Jilly Cooper i s-a decernat Ordinul Imperiului Britanic pentru contributia adusa literaturii engleze.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.