Cărțile autorului Eugen Avram

Eugen Avram este lector doctor, titular in cadrul Catedrei de psihologie/PSE a Universitatii din Bucuresti. Are trei mastere in psihologie. Activitatea sa didactica a cuprins in mod constant disciplinele: psihologie organizationala, psihologie manageriala, leadership si management, schimbare si dezvoltare organizationala. Este responsabil de activitatea Departamentului de Management al Societatii Romane de Neurochirurgie si efectueaza activitati de cercetare-dezvoltare organizationala in sanatate, Spitalul Clinic de Urgenta Bagdasar-Arseni. A publicat peste 30 de studii si cercetari in reviste de specialitate si in volume. Este coordonator al mai multor volume: Psihologie organizational-manageriala – perspective aplicative (Editura Universitara, 2007), Psihologie organizational-manageriala in context european (in colaborare cu Romeo Zeno Cretu, Editura Universitara, 2007), Psihologia in organizatiile moderne (2008), Psihologia intr-o lume pozitiva (2008). Este coautor al primei carti de psihologie organizationala cu aplicatii in sanatate/serviciile de neurochirurgie: Dezvoltarea managementului in organizatiile sanatatii. Excelenta in serviciile de neurochirurgie (in colaborare cu A.V. Ciurea si V.G. Ciubotaru, Editura Universitara, 2007) si al lucrarii Increderea organizationala (in colaborare cu Pamela Shockley-Zalabak, Editura Universitara, 2008).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.