Cărțile autorului Marco Salvador

Marco Salvador s-a nascut in 1948 la San Lorenzo di Arzene, Friuli. Dupa studii universitare de filosofie la Trieste si de psihologie la Padova, pasiunea pentru istoria Italiei si a lumii il determina sa creeze o mica societate de cercetari istorice si genealogice si sa publice eseuri de istorie medievala. Marco Salvador scrie literatura inca din tinerete (primul roman din vremea studentiei, citit de Pasolini si predat de acesta unui editor, a fost retras din varii motive chiar de autor), dar adevaratul sau debut are loc in 2004, cind i se publica romanul Longobardul (Editura Piemme), o cronica a lui Rotari, regele longobarzilor din prima jumatate a veacului al VII-lea d.Hr., distins cu premiul pentru debut Citta di Cuneo. Tematica istoriei longobarzilor va continua si in urmatoarele doua romane: La vendetta del longobardo (Razbunarea longobardului, Editura Piemme, 2005) si L’ultimo longobardo (Ultimul longobard, Editura Piemme, 2006).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.