Cărțile autorului Katie Hickman

Katie Hickman s-a nascut in 1960, intr-o familie de diplomati, si si-a petrecut primii douazeci si cinci de ani din viata calatorind prin Europa, Orientul Indepartat si America de Sud. A scris doua carti de calatorii: Dreams of the Peaceful Dragon: a Journey into Bhutan (1987) si A Trip to the Light Fantastic: Travels with a Mexican Circus (1993), nominalizata printre cartile anului in Marea Britanie si finalista la Thomas Cook Travel Book Award in 1994. De asemenea, este autoarea monografiilor istorice Daughters of Britannia (1999), o carte aflata timp de cinci luni consecutive in topul bestsellerurilor din Sunday Times, si Courtesans (2003). Primul sau roman, The Quetzal Summer (1992), a fost finalist la Sunday Times Young British Writer of the Year Award 1993.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.