Cărțile autorului Maeve Haran

Cunoscuta jurnalista si producatoare TV britanica, Maeve Haran devine una dintre cele mai indragite scriitoare de romane de dragoste dupa aparitia primei sale carti, Having It All (1991), care s-a bucurat de o larga apreciere atit in tara, cit si peste hotare. Descoperirea vocatiei de romanciera si confirmarea talentului sau o determina sa renunte la o cariera plina de succes in televiziune si sa se dedice in intregime scrisului si familiei. In romanele sale - Scenes from the Sex War (1993), It Takes Two (1994), A Family Affair (1996), Soft Touch (1999), Baby Come Back (2000), The Farmer Wants a Wife (2001), Husband Material (2002) - abordeaza intr-un stil plin de sensibilitate, caldura si umor aspecte extrem de actuale ale vietii femeii moderne, precum nazuinta spre o existenta implinita, efortul de a impaca exigentele unei cariere de succes cu cele ale casatoriei si vietii de familie, incercarea de a cladi o punte intre generatii. Eroinele lui Maeve Haran sint femei puternice, hotarite si pasionale, care stiu sa lupte, dar si sa cedeze atunci cind situatia o cere.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.