Cărțile autorului Roxana Cristina Milici

Roxana Cristina Milici este profesor logoped gradul I la Centrul Logopedic Interscolar Iasi; master in logopedie pediatrica la Universitatea de Medicina si Farmacie „Gr.T. Popa”, Iasi. A absolvit mai multe stagii de pregatire in urmatoarele domenii: educatie integrata, psihologia copilului, management strategic, consiliere psihopedagogica, managementul proiectelor educationale, managementul curriculumului, managementul calitatii, managementul conflictelor, leadership educational. A participat la manifestari stiintifice, simpozioane si conferinte nationale si internationale, semnand numeroase articole aparute in volume colective si publicatii de specialitate, dintre care amintim: Revista medico­‑chirurgicala a societatii de medici si naturalisti din Iasi, Revista de psihopedagogie, Buletinul de Psihiatrie Integrativa, Revista de cercetare si interventie sociala; Integrarea copilului cu tulburari de limbaj (Editura Spiru Haret, Iasi, 2005), The Bio-Psycho-Social Approach in Psychiatry (PIM, Iasi, 2006). Este coautoare a lucrarilor: Dictionar explicativ de logopedie (editia I, Editura Sedcom Libris, Iasi, 2004), De mic ma pregatesc, la scoala sa reusesc (Editura Spiru Haret, Iasi, 2006), Exercitii pentru formarea si dezvoltarea aptitudinilor de scolaritate (Editura Polirom, Iasi, 2008).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.