Cărțile autorului Hunter S. Thompson

Hunter S. Thompson s‑a nascut in 1937 in Louisville, Kentucky si a murit in Colorado in 2005. Este creatorul asa‑numitului „jurnalism Gonzo”, un stil de reportaj in care autorul se implica atit de mult incit devine perso­najul central al relatarii. Scriitorul a avut o existenta tumultuoasa: inchis pentru jaf la inchisoarea Jefferson County, se alatura Fortelor Aeriene Americane, in cadrul carora lucreaza si ca redactor sportiv. In martie 1963, Hunter S. Thompson calatoreste in America de Sud, in calitate de corespondent pentru The National Observer. In 1966, apare Hell’s Angels: The Strange and Terrible Saga of the Outlaw Motorcycle Gangs, descrierea expe­rientei pe care Hunter S. Thompson a avut‑o cu gasca de motociclisti Hells Angels. Adept al unui mod nonconfor­mist de a trai, scriitorul american inventeaza si un nou stil de a scrie: la limita disperarii, confruntat cu un termen limita, trimite revistei Scanlan’s Monthly pagini rupte din carnetul sau de insemnari. Astfel avea sa ia nastere „jurnalismul Gonzo”. Faima si‑a cistigat‑o lucrind in special in calitate de corespondent pe probleme de politica interna pentru revista Rolling Stone, in care au aparut pentru prima data Fear and Loathing in Las Vegas si Fear and Loathing: On the Campaign Trail ’72.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.