Cărțile autorului Ion Al. Dumitru

Ion Al. Dumitru este psiholog si profesor universitar doctor in cadrul Facultatii de Sociologie si Psihologie a Universitatii de Vest din Timisoara. Conduce un program de studii masterale, intitulat „Consiliere psihope­dagogica si integrare educationala”, si este reprezentantul Universitatii de Vest din Timisoara in EUCEN (European University Continuing Education Network). A participat la numeroase programe postuniversitare de formare profesionala si de spe­cializare. Domenii de competenta: psihologia educatiei, psihologia personalitatii, consiliere psihopedagogica, metode si tehnici de invatare eficienta, educatia adultilor. Este redactorul‑sef al Revistei de Stiinte ale Educatiei, publicatie bianuala editata de Universitatea de Vest din Timisoara in colaborare cu Institutul Roman de Educatie a Adultilor. A publicat peste 45 de studii si articole in volume colective si in reviste de specialitate din tara si din stra­inatate.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.