Cărțile autorului Adriana Vizental

Adriana Vizental este profesor universitar de lingvistica engleza si didactica predarii limbii engleze la Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad. Dintre lucrarile publicate mentionam: Learn to Read, Read to Learn and Orchestrating Strategies (both in cooperation with Otilia Pacurari, 2000), Strategies of Teaching and Testing (2003), From Semantic Meaning to Pragmatic Meaning (2004), Phonetics and Phonology: An introduction (2005), Working with Advertisment. From functional grammar to cooperative communication (2008), Meaning and Communication. From semantic meaning to pragmatic meaning (2009).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.