Cărțile autorului Cristina Sava-Pisot

Cristina Sava-Pisot, licenţiată în Litere (spaniolă- engleză) la Universitatea „Al.I. Cuza”, Iaşi, master în Metodologia limbii spaniole la Universitatea din Alcalá de Henares (Madrid); profesor colaborator la Institutul Cervantes din Bucureşti; a urmat cursuri de specializare la Salamanca şi Barcelona. Împreună cu Rafael Pisot, a tradus din limba spaniolă Inteligenţa eşuată de Jose Antonio Marina (Polirom, 2006), Viaţa eternă de Fernando Savater (Polirom, 2008), precum şi poeme semnate de mai mulţi poeţi spanioli pentru diferite reviste culturale din România, iar din română a tradus Craii de Curtea Veche de Mateiu Caragiale (El Nadir, Valencia, 2008); în aceeaşi colaborare, a publicat Manual de pregătire pentru examenul D.E.L.E. (nivel intermediar) (Polirom, 2007); în prezent, participă la proiectul de traducere „Observer Translation Project” coordonat de revista Observator cultural.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.