Cărțile autorului Ștefan Baștovoi

Stefan Bastovoi (n. 1976, Chisinau) a debutat in 1996 cu volumul de poezie Elefantul promis, pentru care a primit Premiul de debut al Uniunii Scriitorilor din Republica Moldova, Premiul Salonului national de carte de la Iasi si Premiul Fundatiei Soros. Alte volume publicate: Cartea razboiului (1997), Pestele pescar – o poveste (1998). Este membru al Uniunii Scriitorilor si al Uniunii Jurnalistilor din Republica Moldova. In 1999 s-a calugarit la manastirea Noul Neamt din Basarabia, primind numele Savatie. A fost hirotonit ierodiacon in 2000 si ieromonah in 2002. Cu numele Savatie a publicat volumele: Intre Freud si Hristos (patru editii), Ortodoxia pentru postmodernisti (doua editii), A iubi inseamna a ierta (trei editii), Nebunul (roman, doua editii) s.a. Este fondator si director al Editurii Cathisma din Bucuresti.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.