Cărțile autorului Ramona Paloș

Ramona Paloş este conferenţiar doctor la Catedra de psihologie a Facultăţii de Sociologie şi Psihologie a Universităţii de Vest din Timişoara. A publicat articole în reviste de specialitate şi în volume colective din domeniul educaţiei adulţilor (învăţare la vîrsta adultă, formare şi dezvoltare profesională) şi al psihologiei educaţiei şi învăţării. Este autoarea lucrărilor Teorii ale învăţării şi implicaţiile lor educaţionale (Timişoara: Editura Universităţii de Vest, 2007, 2012), Psihologia educaţiei între teorie şi practică (Bucureşti: Editura Didactică şi Pedagogică, 2013) şi Predarea pentru înţelegere şi învăţare. Culegere de aplicaţii şi exerciţii (Bucureşti: Editura Didactică şi Pedagogică, 2016).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.