Cărțile autorului Cristian Geambașu

Cristian Geambasu (n. 6 aprilie 1960, Buzau) a absolvit Facultatea de Mecanica a Institutului Politehnic Bucuresti in 1985, iar pina in 1990 a lucrat ca inginer la Combinatul Siderurgic Calarasi, apoi in Bucuresti, la IPROLAM, institut de proiectari in metalurgie. Intra in presa in 1990, la Gazeta Sporturilor, unde activeaza pina in 1991, cind se infiinteaza cotidianul sportiv Sportul Romanesc. Scrie cronici, reportaje, interviuri si editoriale. Din 1997 pina in 2003 lucreaza ca editorialist la ProSport, aflindu-se, ca si in cazul Sportului Romanesc, in echipa fondatoare. Intre 1992 si 2002 este colaborator permanent al „Procesului etapei”, primul talk-show sportiv din Romania. Vara lui 2003 il gaseste, impreuna cu ceilalti membri ai echipei Ioanitoaia-Tolontan, la Gazeta Sporturilor, unde isi continua activitatea de editorialist si in prezent. A participat ca jurnalist acreditat la turneele finale ale Campionatului Mondial 1998, 2002 si 2006, la turneele finale ale Euro 1996 si 2000, la Campionatul Mondial de Atletism Sevilla 1999 si la turneul de la Wimbledon 2003. I s-a decernat premiul pentru scriitura sportiva al Fundatiei PRO in anul 2000. Din 2006, in paralel cu activitatea jurnalistica de la Gazeta Sporturilor, colaboreaza cu Realitatea TV, fiind analistul sportiv al postului.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.