Cărțile autorului George Kohlrieser

George Kohlrieser, specializat in psihologie organizationala si clinica, este psiholog in cadrul politiei si negociator de ostatici. A lucrat alaturi de organizatii militare si umanitare in zone de conflict precum Israelul, teritoriile palestiniene si Croatia, dar si alaturi de departamente si academii de politie din Statele Unite, Olanda, Germania, Franta si India. Este profesor de leadership si comportament organizational la Institutul International pentru Dezvoltarea Managementului (IMD), una dintre cele mai bune scoli de afaceri din lume, si coordonator al High Performance Leadership Program. De asemenea, este profesor asociat de psihologie la Universitatea de Stat Wright din Dayton, Ohio, si membru al departamentului omolog de la Universitatea Zagreb (Croatia). A fost presedintele Asociatiei Internationale de Analiza Tranzactionala, care cerceteaza si promoveaza folosirea analizei tranzactionale in psihoterapie, in educatie, in afaceri si in alte domenii ale interactiunii umane. Consultant al unor companii internationale, talk-show-ul sau radiofonic, a fost difuzat timp de zece ani in Statele Unite.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.