Cărțile autorului Mihai Păunescu

Mihai Paunescu (n. 1974) este doctor in sociologie si are un masterat in politici publice obtinut la Facultatea de Filosofie a Universitatii Bucuresti. Din anul 2004 este lector universitar la Facultatea de Stiinte Politice, Scoala Nationala de Stiinte Politice si Administrative, unde sustine cursuri de metodologia cercetarii sociale si sociologie economica, precum si seminarii de sociologia organizatiilor si management organizational. Sustine de asemenea un curs de analiza institutionala la Facultatea de Sociologie a Universitatii Bucuresti. A publicat studii, articole si recenzii in reviste culturale si de specialitate, dintre care mentionam: „Costurile tranzactionale: incidente in economie, sociologie si stiintele politice”, in Sociologie Romaneasca. Volumul I. Nr. 3-4. 2002, „Dezvoltari teoretice interdisciplinare in managementul organizational”, in Sociologie Romaneasca. Volumul II. Nr. 1. Primavara 2004. La Editura Polirom a mai publicat Organizare si cimpuri organizationale. O analiza institutionala (2006), Sociologie (coautor, volum coordo­nat de Lazar Vlasceanu, 2011) si a coordonat volumul Management public in Romania (2008).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.