Cărțile autorului Jeremy Rifkin

Jeremy Rifkin este autorul unor bestselleruri precum: The Biotech Century: Harnessing the Gene and Remaking the World (Jeremy P. Tarcher, New York, 1999), The Age of Access: The New Culture of Hypercapitalism, Where all of Life is a Paid-For Experience (Jeremy P. Tarcher, New York, 2001), The Hydrogen Economy (Jeremy P. Tarcher, New York, 2002), The End of Work: The Decline of the Global Labor Force and the Dawn of the Post-Market Era (Jeremy P. Tarcher, New York, 2004), fiecare dintre aceste carti fiind tradusa in peste cincisprezece limbi straine. Este presedinte al Foundation of Economic Trends din Washington. Din 1994, Rifkin a predat in cadrul Wharton School’s Executive Education Program al Universitatii din Pennsylvania, unde conferentiaza despre noile directii in stiinta si tehnologie si impactul lor asupra economiei, societatii si mediului inconjurator. De asemenea, este consultant pentru sefi de state si oficiali guvernamentali din citeva tari. Rifkin a fost consilierul lui Romano Prodi, pe atunci presedinte al Comisiei Europene. Editorialele sale despre chestiuni globale apar in unele dintre cele mai importante ziare si reviste europene.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.