Cărțile autorului Petru Ciorbă

Petru Ciorba (n. 1959) este student la Facultatea de Educatie Fizica si Sport. Rezultate sportive: 33 de titluri de campion national al Romaniei la culturism la nivel de juniori, seniori, master, intre 1979 si 2002, si diferite cupe si campionate internationale; campion balcanic, 1994; locul al III-lea la Campionatele Europene de Culturism din 1996; vicecampion european, 2000; vicecampion mondial la culturism pentru amatori, in 2003 si 2004; locul al III-lea la Campionatele Mondiale de Culturism pentru Amatori, 2004.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.