Cărțile autorului Mihai Curelaru

Mihai Curelaru este conferențiar doctor în cadrul Facultății de Psihologie și Științe ale Educației, Universitatea „Alexandru Ioan Cuza” din Iași, unde predă cursuri de metodologie a cercetării și psihologia religiei. Domeniile sale de interes sunt metodele calitative de cercetare, psihologia socială (reprezentări sociale, context social, practici sociale, valori, ideologii, agresivitate, atitudini, discriminare) și psihologia religiei (religiozitate, iertare). A publicat în calitate de autor sau coordonator Reprezentările sociale. Teorie și metode (2001), Reprezentări sociale (2006) și Violența în mediul școlar. Repere pentru analiză și intervenție (2013). De asemenea, este autorul mai multor articole și capitole în reviste de specialitate și volume colective.

 

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.