Cărțile autorului Roger Dawson

Roger Dawson s-a nascut in Marea Britanie si a emigrat in California in 1962. Inainte de a deveni autorul unor importante carti de specialitate, a condus una dintre cele mai importante companii imobiliare din California. Programul sau de cursuri pe casete audio, Secrets of Power Negotiating, a fost lansat sub egida Nightingale-Conant si este cel mai bine vindut program de acest gen din toate timpurile. Roger Dawson este fondatorul Power Negotiating Institute, cu sediul in California, care ofera cursuri in SUA si in alte tari in urmatoarele domenii: arta negocierii, arta persuasiunii, procese decizionale eficiente si optimizarea performantelor. Diferite firme si societati din Statele Unite ale Americii si din intreaga lume apeleaza la serviciile sale datorita experientei in domeniul strategiilor de negociere, al tehnicilor de persuasiune si al proceselor decizionale, precum si pentru discursuri motivationale.
La Polirom au aparut: Secretele persuasiunii. Cum sa vinzi orice oricui (2006) si Secretele negocierii. Arta de a cistiga in orice situatie (2007).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.