Cărțile autorului Gabriel Troc

Gabriel Troc este lector la Facultatea de Studii Europene a Universitatii „Babes-Bolyai”, unde preda cursuri de antropologie politica si filosofie contemporana. A urmat studii de filosofie (1991-1995) si master in antropologie culturala la aceeasi universitate (1997-1998). Din 2004, este doctor in filosofie. A beneficiat de burse de cercetare la Yale University, University of Sussex, Central European University. Preocuparile sale teoretice s-au concentrat in jurul temelor modernitatii tirzii, al ritualurilor marginale, al stratificarii sociale si reconfigurarii locuirii in postsocialism. A intreprins studii de teren in comunitati de tarani din Apuseni si in comunitati de rromi din Salaj. A publicat articole si studii in Caietele Tranzitiei, Steaua, Noema, Idea, Studia Europaea, Web, Apostrof si in volume colective. Impreuna cu Eniks Magyari-Vincze si Colin Quigley, a editat volumul Intilniri multiple. Antropologi occidentali in Europa de Est, 2000.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.