Cărțile autorului Adela Toplean

Adela Toplean (n. 1977) a absolvit in 2001 Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii, Universitatea din Bucuresti, cu teza de licenta Visul si comunicarea. Eseu despre imagini trecute si prezente, iar in prezent este doctorand la Facultatea de Litere. In 2002 a efectuat un stagiu de cercetare la Sorbona, Universitatea Paris-V Rene Descartes, cu proiectul „Les emotions et les rites funeraires”. A fost cadru didactic asociat la Facultatea de Jurnalism si Stiintele Comunicarii intre 2002 si 2005, iar in prezent la Facultatea de Litere, Universitatea din Bucuresti. Din 2004, este membru fondator al Asociatiei Romane de Studii Religioase. Participa, din 2005, la un program de cercetare a aspectelor religioase si sociale ale mortii in Suedia moderna, initiat de Centre for Theology and Religious Studies, sub conducerea profesorului de sociologia religiilor Curt Dahlgren. A publicat studii si articole in Dilema, Origini, Revista de Etnologie, Europe’s Journal of Psychology.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.