Cărțile autorului Richard Wagner

Richard Wagner, nascut in 1952 in Lovrin, face parte dintr-o generatie de scriitori de limba germana din Banat (William Totok, Herta Muller, Johann Lippet) care si-au continuat activitatea literara si publicistica si dupa stabilirea in Germania. A parasit Romania in 1987. A publicat, printre altele, carti precum: Miss Bukarest (roman, Berlin, 2001), Cerere de emigrare, bani de-ntimpinare (povestiri, Berlin, 2002), mult laudatul eseu despre Balcani Cerul gol (Berlin, 2003), Catrafuse (roman, 2004), Orizontul german. Despre destinul unei tari bune (eseu, 2006). Pentru publicul din Romania, Richard Wagner a devenit cunoscut mai intii prin antologia Vint potrivit pina la tare (1982), el fiind unul dintre cei zece tineri poeti tradusi, apoi printr-un volum propriu, Calaret pe unde scurte.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.