Cărțile autorului George Soros

George Soros (n. Budapesta, 1930) conduce Soros Fund Management si a infiintat reteaua mondiala de fundatii Open Society Institute, avind drept scop consolidarea societatilor deschise. In 1992 a fondat Universitatea Central-Europeana, cu sediul principal la Budapesta. Este autorul mai multor bestselleruri traduse in intreaga lume: The Alchemy of Finance: Reading the Mind of the Market (1987); Opening the Soviet System (1990; trad. rom. Pentru o transformare a sistemului sovietic, 1991); Underwriting Democracy (1991); Soros on Soros: Staying Ahead of the Curve (1995; trad. rom. Soros despre Soros. A fi acolo, sus!, 1997); The Crisis of Global Capitalism: Open Society Endangered (1998); Open Society: Reforming Global Capitalism (2000); George Soros on Globalization (2002) si The Bubble of American Supremacy: The Cost of Bush’s War in Iraq (2003; trad. rom. Suprematia americana: un balon de sapun, 2004). La Editura Polirom au fost traduse: Criza capitalismului global: societatea deschisa in primejdie (1999), Despre globalizare (2002) si Epoca failibilitatii. Consecintele luptei impotriva terorii (2006).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.