Cărțile autorului Cornel Ungureanu

Cornel Ungureanu (n. 1943, Lugoj) a absolvit Facultatea de Filosofie, sectia romana-germana a Universitatii din Timisoara. In prezent, este profesor al Universitatii de Vest din Timsoara si redactor la revista „Orizont”. Impreuna cu Adriana Babeti conduce Cercul de studii al literaturilor Europei Centrale „A treia Europa”. Dintre lucrarile sale, amintim: „La umbra cartilor in floare” (1975), „Proza si reflexivitate” (1977), „Contextul operei” (1980), „Proza romaneasca de azi, I” (1985; Premiul Uniunii Scriitorilor), „Voiculescu si structurile literare ale Renasterii” (1984), „Mircea Eliade si literatura exilului” (1995; Premiul Uniunii Scriitorilor). La Polirom a publicat: „A muri in Tibet” (1998), „Europa Centrala. Nevroze, dileme, utopii” (1998, coordonata impreuna cu Adriana Babeti), „Europa Centrala. Memorie, paradis, apocalipsa” (1998, coordonata impreuna cu Adriana Babeti) si „Mitteleuropa periferiilor” (2002)

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.