Cărțile autorului Principele Radu al României

Nascut (Radu Duda) la 7 iunie 1960, la Iasi, intr-o familie de medici, fiu al profesorului doctor René Duda si al medicului Gabriela Constandache
Sotul A.S.R. Principesa Mostenitoare Margareta a Romaniei (din 1996)
Creat Principe al Romaniei si Alteta Regala (5 ianuarie 2005)

Liceul Internat din Iasi, 1979 si Universitatea de Arta Teatrala si Cinematografica, 1984
Colegiul National de Aparare, seria a XI-a, 2002
Colegiul George C. Marshall, Garmisch, Germania, «Program for Senior Executives» 2003 
John F. Kennedy School of Government, Universitatea Harvard, «2004 Program for Senior Executives in National and International Security»

Colonel (r) in Armata Romaniei si doctor in stiinte militare 

Reprezentant Special al Guvernului Romaniei 2002-2008 si consilier al Majestatii Sale Regelui Mihai I

Din 1974 pana in anul 1999, Principele Radu a sustinut o bogata cariera artistica in teatru, film si televiziune in tara si in Franta, Belgia, Elvetia, Luxemburg, S.U.A., Israel, Macedonia si Camerun. El a realizat in 1993 primul proiect de terapie prin arta "Artécole", pentru orfanii din Romania.

Principele a jucat un rol important in cadrul vizitelor oficiale ale Regelui Mihai I din 1997 si 2002, pentru integrarea Romaniei in NATO si UE in Marea Britanie, Belgia, Spania, Luxemburg, Tarile de Jos, Norvegia, Suedia si Danemarca. 

In 1997-2001, Principele Radu a insotit pe Rege in calatoriile lui in Romania. Alteta Sa Regala a creat conceptul Turneului Mileniului, pe care Majestatea Sa l-a facut in tara pentru anul 2000. De la revenirea in Romania, la Palatul Elisabeta, in anul 2001, Principesa Mostenitoare Margareta si Principele Radu reprezinta Familia Regala in ocazii publice in Bucuresti, in tara si in strainatate.

Din 1999, Principele a sustinut peste 300 de conferinte despre Romania in tara, ca si in Austria, Azerbaidjan, Belgia, Canada, Croatia, Egipt, Elvetia, Emiratele Arabe Unite, Estonia, Finlanda, Franta, Georgia, Germania, India, Iordania, Irlanda, Italia, Japonia, Letonia, Lituania, Marea Britanie, Maroc, Moldova, Olanda, Polonia, Senegal, Slovacia, Slovenia, Statele Unite, Suedia, Thailanda,Turcia si Ungaria. 

Principele Radu este autorul cartilor:
Dincolo de masca - UNITEXT 1997, L'ame du masque - Belgia 1998, Ana a Romaniei - Un razboi, un exil, o viata - Humanitas 2000, 2005 si 2008, Michael of Romania - A Tribute, Suedia - S.U.A. 2001, Mihai al Romaniei - Humanitas 2001 si 2008, Anne of Romania, A War, An Exile, A Life, Fundatia Culturala Romana, 2002 si Humanitas 2006. Kildine (traducerea romanesca a cartii de povesti a Reginei Maria a Romaniei), Corint 2003, Sapte, Nemira 2003, The Royal Family of Romania, Humanitas 2004 si 2008, Europa din noi, Polirom 2005, Persona, Nemira 2006, Palatul Elisabeta, Humanitas 2006, Biblioteca in flacari, Polirom 2007, Elena, portretul unei regine, RAO 2007, Nunta de diamant, RAO 2008, Coroana romana, Curtea Veche 2009, Altfel, Polirom 2009, Provizoratul istoric, Polirom 2010.

Principele Radu a acordat Inaltul Patronaj:
Federatiei Romane de Karate Traditional 
Festivalului international EUROPAfest (Jeunesses Musicales) 
Scolilor de Vara „Leaders Romania” 
Concursului national scolar „Basmele Reginei Maria” 
Institutului euro-regional de cooperare culturala 
Cameratei Regale a Universitatii Nationale de Muzica din Bucuresti
Simpozionului „Dimitrie Cantemir” al Colegiului National Cantemir din Iasi
Festivalului International de Film “B-EST IFF” 
Conferintei „Dezvoltare durabila la Marea Neagra a Asociatiei Studentilor Romani din Strainatate
Premiilor de Excelenta Maraton ale Radio Romania Actualitati
Asociatiei „Initiativa Tinerilor pentru Modernizarea Romaniei”
Observatorului European al Plurilingvismului (Paris, Franta)
www.princeradu.ro

www.princeradublog.ro

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.