Cărțile autorului Geoffrey Chaucer

Primul mare poet englez, predecesor al lui Shakespeare, cunoscator al limbilor anglo-normanda, franceza si italiana, initiat in stiintele acelei vremi (medicina, fizica, alchimie, astronomie), Geoffrey Chaucer (cca 1340-1400) revolutioneaza poezia autohtona anglo-saxona, permitind patrunderea unor influente ignorate (sau respinse) prin traditie pina atunci: influenta franceza – traduce in limba engleza romanta medievala Le Roman de la Rose – si cea italiana – Virgiliu, Ovidiu, Horatiu, Seneca, Cicero, dar si Dante, Petrarca si Boccacio, contemporanii sai. Cele doua volume ale Povestirilor din Canterbury au fost editate la Polirom in traducerea impecabila a lui Dan Dutescu, dublata fericit prin ilustratiile lui Val Munteanu.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.