Cărțile autorului Laurențiu Mitrofan

Laurentiu Mitrofan este profesor universitar doctor in Departamentul de Psihologie, Facultatea de Psihologie si Stiintele Educatiei a Universitatii Bucuresti. Domenii de interes: psihologie sociala, psihopatologie sociala si a familiei, psihologia comportamentului sexual deviant. Dintre volumele publicate ca autor: Elemente de psihologie sociala (2004), Prietenia, o cale de dezvoltare si maturizare a personalitatii (2001, 2010), Atractia interpersonala sau Romeo si Julieta in cotidian (2002, 2010), iar in calitate de coautor: Dimensiuni ale excluderii sociale (2004), Parafiliile – extremele comportamentului sexual uman (2010), Multiplele fatete ale workaholismului (2010), Compendiu de fobii (2010, 2012). La Editura Polirom a publicat Testarea psihologica. Inteligenta si aptitudinile (2005).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.