Cărțile autorului Liviu Rotman

Liviu Rotman (n. 1947, Bucuresti) este cercetator principal la Universitatea din Tel Aviv, unde a condus – intre 1990 si 2003 – Centrul de Studii al Istoriei Evreilor din Romania. In prezent, este seful unui proiect complex de cercetare, profesor-invitat la Universitatea Bucuresti, Universitatea „Babes-Bolyai”, Cluj-Napoca, si Scoala Nationala de Studii Politice si Administrative, Bucuresti. Dupa studii de istorie moderna a Romaniei si un doctorat despre activitatea Municipalitatii Bucurestilor in a doua jumatate a secolului al XIX-lea, Liviu Rotman se specializeaza in istoria evreilor din Romania, fiind preocupat in special de problematica socio-profesionala si scolara. Este autorul cartii Scoala israelito-romana. Invatamantul evreiesc modern din Romania, aparuta in 1999, in limbile ebraica si romana, si editorul seriei in cinci volume a Istoriei evreilor din Romania, lucrare aparuta in ebraica intre 1997 si 2003, in curs de aparitie si in limba engleza. In ultimii ani si-a consacrat studiile perioadei recente, analizind impactul regimului comunist asupra populatiei evreiesti, cercetari materializate in studii publicate in Israel, Romania si S.U.A.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.