Cărțile autorului Richard Brautigan

Supranumit deopotriva „ultimul reprezentant al generatiei Beat” si „vocea generatiei hippy”, Richard Brautigan (1935-1984) s-a nascut in Tacoma, statul Washington. In 1955, la terminarea liceului, dupa ce arunca cu pietre intr-o sectie de politie, este internat, cu acordul parintilor, intr- un spital de boli mintale, unde i se administreaza socuri electrice. Dupa acest incident rupe relatiile cu familia si se stabileste in San Francisco, in plina perioada de inflorire a miscarii hippy. A publicat unsprezece volume de proza, noua de poezie, volume mixte, inregistrari audio etc. Marcat de bautura si disperare, s-a sinucis la patruzeci si noua de ani in locuinta sa din Bolinas, California, cadavrul sau fiind descoperit dupa citeva saptamini, alaturi de un revolver de calibrul 44 si o sticla de alcool. La editura Polirom au mai fost traduse La pescuit de pastravi in America si In zahar de pepene.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.