Cărțile autorului Alfredo Bryce Echenique

Alfredo Bryce Echenique (n. 1939 la Lima), scriitor peruvian, reprezentant al „noului roman latino-american”, urmeaza dreptul la Universitatea San Marcos din Lima, unde isi va lua mai tirziu si doctoratul in literatura. Studiaza apoi la Paris, obtinind licenta in literatura franceza. Tine cursuri de literatura hispano-americana la universitati din Franta si America. Dintre cartile sale fac parte: Gradina inchisa (1968, Premiul Casa de las Americas), Magdalena Peruviana si alte povestiri (1986), O lume pentru Julius (1972, Premio Nacional, Peru; Editura Polirom, 2006), De atitea ori Pedro (1977), Viata exorbitanta a lui Martín Romana (1981), Omul care vorbea de Octavia de Cadiz (1984), Nu ma asteptati in aprilie (1995), Vinovatul noptatic (1997, Premio Nacional, Spania), Amigdalita lui Tarzan (1999, Premio Grinzane Cavour), Gradina iubitei mele (2002, Premiul Planeta; Editura Polirom, 2004).

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.