Cărțile autorului Christian Haller

Christian Haller s-a nascut la 28 februarie 1943 la Brugg, Aargau. A absolvit Facultatea de Zoologie a Universitatii din Basel. A condus, vreme de opt ani, departamentul de studii sociale al Institutului Gottlieb Duttweiler din Zürich si a activat ca secretar literar la Teatrul Claque din Baden. Intre anii 1994 si 2000 a fost membru al Comisiei teatrale din Zurich. Desfasoara o sustinuta activitate jurnalistica la Aargauer Zeitung. A publicat romane (Strandgut, 1991; Der Brief ans Meer, 1995), piese de teatru (Gotterspiele, 1987; Leben, 1992), culegeri de povestiri (Die Halfte der Traume, 1980; Kopfuberland oder die Reise zu den Baumen, 1996), volume de poezii (Der Fernseher ist kein schlechter Priester, 1998), eseuri (Das Osterspiel von Muri, 1992). In prezent locuieste In Laufenburg, Elvetia.
Vremurile mai bune (2006), distins cu Aargau Literaturpreis, este al doilea volum al trilogiei prin care Christian Haller isi propune sa readuca in prezent „umbrele trecutului” personal, in confruntarea sa dureroasa cu framintarile „istoriei mari”.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.