Cărțile autorului Dean Kruckeberg

Dean Kruckeberg este profesor la Department of Communication Studies, University of Northern Carolina at Charlotte, si director al Center for Global Public Relations din cadrul aceleiasi universitati. Este coautor al lucrarii Totul despre relatiile publice de la editia a VI‑a si al Public Relations and Community: A Reconstructed Theory. Dr. Kruckeberg este membru al College of Fellows din cadrul PRSA, fost membru al consiliului director national al PRSA si consultant national pe probleme universitare al Public Relations Student Society of America. Este copresedinte educativ al Commission on Public Relations Education, care recomanda la nivel national normele pentru educatia in relatii publice. A fost presedintele diviziilor de relatii publice ale International Commu­nication Association, National Communication Association (NCA), Association for Education in Journalism and Mass Communication, precum si al Educators Academy din cadrul PRSA. Membru fondator al Institute for Public Relations’ Commission on Global Public Relations Research si fost copresedinte al Educational Affairs Committee, PRSA. Premii: National Outstanding Educator, Institute for Public Relations’ Pathfinder Award, Jackson Jackson & Wagner Behavioral Science Prize, Iowa Regents Faculty Excellence Award, Wartburg College Alumni Citation si primul PRIDE Award acordat de NCA la categoria carti pentru lucrarea scrisa in colaborare cu Kenneth Starck. A predat la United Arab Emirates University si a contribuit la dezvoltarea curriculumului sau pe domeniul PR. De asemenea, a predat in Letonia, Bulgaria, Suedia, Rusia, Buriatia (Siberia de Est) si Ucraina. Este autor si coautor a numeroase capitole si articole despre relatiile publice si etica relatiilor publice internationale. Este reprezentantul consiliului Statelor Unite in consiliul director al International Public Relations Association.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.