Cărțile autorului Albert Schott

Albert Schott (1809-1849), istoric si filolog german, cu contributii erudite in domeniu, precum si colaborari apreciate la „Dictionarul german” („Deutsches Wörterbuch”, opera epocala, initiata si coordonata, incepind cu 1838 de fratii Grimm si incheiata abia in 1960). Dintre lucrarile sale, cea mai importanta pare sa fie „Die deutsche Colonien in Piemont, ihr Land, ihre Mundart und Herkunft” (1842), calduros apreciata de Wilhelm Grimm si figurind in lista de surse a „Dictionarului german”. A mai publicat impreuna cu fratele sau o carte de versuri, „Gedichte” (1850), de pura extractie romantica, precum si descrieri de calatorie din Serbia si Banat, aparute in revista „Das Ausland”.

Afiseaza modulele

Categorii
Price
lei lei
Filter
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.