Educația civică prin activități...
ISBN
973-681-648-6
An apariție
2004
Lună apariție
12
Număr pagini
72
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
-
Domenii

Educația civică prin activități extrașcolare cu caracter interdisciplinar. Ghid pentru profesori și elevi

Autori: Eleonora Rădulescu , Anca Tirca
INDISPONIBIL
4,99 lei

 
Educatia civica a elevilor din gimnaziu prin activitati extrascolare cu caracter interdisciplinar vizeaza dezvoltarea capacitatii institutionale a scolilor gimnaziale de a desfasura activitati extrascolare cu caracter interdisciplinar care isi propun explicit educatia civica a elevilor. Proiectul cu acest nume este implementat in judetele Braila, Galati si Vrancea.
An apariție
2004
Lună apariție
12
Număr pagini
72
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii
Nevoia de educatie civica • Educatia pentru drepturile omului • Educatie civica prin servicii in beneficiul comunitatii • Educatie civica cu si prin Consiliul Elevilor • Proiectele de educatie civica ale scolii • Implementarea, monitorizarea si evaluarea proiectelor • Obiective, metode, rezultate in cadrul proiectelor • Activitati in proiectele de educatie civica • Efort de echipa si parteneriat


Despre autori


Anca Tirca (autor)


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.