Diabetul zaharat (ediția a IV-a)
ISBN
973-683-682-7
An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
168
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
BIOS > Știinte medicale
Domenii

Diabetul zaharat (ediția a IV-a)

(ediția a IV-a)

Autori: Ioan Bostaca
INDISPONIBIL
19,95 lei

 

Lucrarea, ajunsa deja la a patra editie, aduce noi informatii privind diagnosticul si tratamentul diabetului zaharat, venind in sprijinul studentilor in medicina, medicilor rezidenti si tinerilor specialisti. Dar, nu in ultimul rind, este de un real folos si pentru pacienti, indiferent de forma clinica sau de stadiul bolii, data fiind necesitatea permanenta a optimizarii conduitei terapeutice, strategia „pas cu pas” dovedindu-si utilitatea in intelegerea de catre pacient a respectarii masurilor dietetice, concomitent cu sporirea credibilitatii si eficientei unor scheme farmacologice stabile, consecvente.

An apariție
2001
Lună apariție
12
Număr pagini
168
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii

Consideratii fiziopatologice si etiologice • Diagnosticul diabetului zaharat • Complicatiile diabetului zaharat • Examinarea unui pacient diabetic • Tratamentul diabetului zaharat • Educatia sanitaraDespre autori


Ioan Bostaca este doctor in medicina, medic primar boli interne si cardiologie, Conferentiar UMF Iasi, Clinica I medicala Cardiologica, Spitalul „Sf. Spiridon”. De acelasi autor: „Diabetul zaharat; DMC. Dictionar de medicamente in cardiologie” (in colaborare cu Eduard Dabija), „Cheile diagnosticului in clinica medicala”, „English in medicine” (in colaborare cu Viorica Dobrovici), „Diagnostic electrocardiografic” (coautor: Carol Marcu).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.