Management strategic
ISBN
973-683-034-9
An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
328
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
COLLEGIUM > Științe economice
Domenii

Management strategic

Autori: Ioan Ciobanu
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Studiul, cu referinte teoretice si practice atit occidentale, cit si autohtone, este un binevenit indrumar pentru actualii si viitorii manageri, dar si pentru analistii domeniului. Premiul pentru cea mai buna carte economica a anului, 1998, "Oskar" acordat de revista Capital
An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
328
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii
Analiza concurentiala • Valoarea domeniului de activitate si pozitia concurentiala ale firmei • Segmentarea strategica • Portofoliul strategic • Strategii manageriale de firma


Despre autori


Ioan Ciobanu, profesor al Facultatii de Economie si Administrarea Afacerilor, catedra de Management-Marketing a Universitatii „Al. I. Cuza”. In anul 1987 a obtinut titlul stiintific de „doctor in economie” la Academia de Studii Economice din Bucuresti. Cercetarile sale stiintifice sint orientate in domeniile managementului strategic si al firmei si managementului strategic al resurselor umane. Este autorul a numeroase carti si articole publicate in reviste de specialitate, dintre care mentionam: Management strategic (Polirom, Iasi, 1998 – acest volum a obtinut Premiul OSKAR, acordat de revista Capital pentru cea mai buna carte din domeniul economic aparuta in anul 1998).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.