Controlul fiscal
ISBN
973-681-187-5
An apariție
2003
Lună apariție
12
Număr pagini
208
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
COLLEGIUM > Științe economice
Domenii

Controlul fiscal

Autori: Ionel Bostan
INDISPONIBIL
15,89 lei

 
Cartea este conceputa pentru a servi, in egala masura, mediului universitar de profil, intreprinzatorilor si specialistilor din sistemul financiar public. Autorul abordeaza problematica in cauza – organe si proceduri de control, intocmirea si contestarea actelor de verificare, consultanta financiara s.a. – din perspectiva ultimelor modificari legislative. Consultarea lucrarii faciliteaza intelegerea mecanismelor controlului financiar si poate determina modificarea atitudinii fata de ceea ce denumim fisc.
An apariție
2003
Lună apariție
12
Număr pagini
208
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Ionel Bostan este lector universitar la Facultatea de Economie si Finante din cadrul Universitatii „Petre Andrei” din Iasi; este expert contabil, membru CECCAR, expert evaluator, membru ANEVAR; a publicat numeroase lucrari de autor si in colaborare si peste 30 de articole in prestigioase reviste de specialitate. La Editura Polirom a publicat „Controlul financiar” (2000) si „Controlul fiscal” (2003).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.