Pachet promoţional Vânătorii de cărţi

Informații pachet

Prețul întreg 129.85 RON, economisiți 54.85 RON.

Descrierea cărților din pachet

Cu ilustraţii de Sarah Watts
Traducere din limba engleză şi note de Irina Iacob

Vînătorii de cărți este una dintre cele mai vîndute cărți pentru copii în anul 2015 și a fost finalistă la numeroase premii.

Emily are 12 ani şi s-a mutat de cîteva zile în San Francisco. Nu-i place nimic aici, cu o singură excepţie: e oraşul idolului ei, Garrison Griswold, un editor care a inventat cel mai apreciat joc online pentru şoarecii de bibliotecă. În Vînătorii de cărţi, căci acesta e numele jocului, cărţile sînt răspîndite prin toată ţara şi pot fi găsite cu ajutorul unor indicii care se adună într-un puzzle. Dar Emily află că Griswold a fost atacat şi e în comă, iar nimeni nu ştie nimic despre superjocul pe care urma să-l lanseze. Împreună cu noul ei prieten, James, Emily descoperă o carte foarte ciudată, plină de greşeli intenţionate. Toată lumea crede despre ea că face parte din jocul lui Griswold şi că va conduce la un premiu foarte valoros. Dar cei doi copii nu sînt singurii care încearcă să ajungă la premiu; în competiţie intră şi nişte tipi răi şi cruzi şi astfel începe o cursă contracronometru, în care miza jocului nu este doar să dezlegi misterul înaintea atacatorilor, ci mai ales să rămîi în viaţă pînă la sfîrşit.

Fisa tehnica

An apariție
2017
Lună apariție
10
Număr pagini
352
Tip ediție
broșată
Format
130x200

Cu ilustrații de Sarah Watts

Traducere din limba engleză și note de Irina Iacob

Vîrsta recomandată: 12+

Profesorul Quisling pare să pună la cale ceva misterios, aşa că Emily şi prietenul ei James intră imediat în alertă. Pornind de la o notă fără sens pierdută de acesta la o lansare de carte, micii detectivi descoperă că profesorul primeşte mesaje cifrate în cărţile lui Mark Twain ascunse cu ajutorul jocului Vînătorii de cărți. Cînd îşi dau seama că fiecare mesaj are legătură cu un incendiu, Emily şi James încep să-l suspecteze pe domnul Quisling că este piromanul periculos. Curînd însă micii detectivi descoperă că profesorul e pe urmele unui puzzle istoric: Codul perfect. Aşa află povestea stranie a unui piroman care teroriza oraşul San Francisco în vremurile Goanei după aur şi care pare să fi reînviat dintr-odată. Acest nou mister este irezistibil şi cei doi prieteni se lansează într-o cursă contracronometru ca să-l dezlege, fiindcă lucrurile iau o întorsătură periculoasă şi incendiile se înmulţesc. Vor reuşi oare Emily şi James să spargă Codul perfect şi să afle cine e piromanul necunoscut?

Fisa tehnica

An apariție
2020
Lună apariție
4
Număr pagini
360
Tip ediție
broșată
Format
130x200

Cu ilustraţii de Sarah Watts

Traducere din limba engleză şi note de Irina Iacob

Emily şi James, celebrii vânători de cărţi, se află în faţa celui mai provocator joc de până acum. Garrison Griswold, cunoscut drept Willy Wonka al lumii editoriale, a pus la cale o nouă aventură – Spargeţi Stânca, o evadare din faimoasa închisoare Alcatraz – realizată împreună cu Errol Roy, cel mai renumit şi mai retras scriitor american de romane poliţiste. Celebritatea celor doi prieteni, câştigată în urma spargerii Codului perfect, a stârnit invidia multora, astfel că au început să primească ameninţări. Dar pentru că iubesc jocurile şi acesta l-ar ajuta pe prietenul lor Hollister să-şi redeschidă librăria, Emily şi James se alătură concurenţilor pe Alcatraz. Odată ajunşi acolo, descoperă însă că se întâmplă mult mai multe decât jocul. Ameninţările continuă să curgă, fratele lui Emily, Matthew, este acuzat de furt, iar un alt scriitor celebru dă târcoale cu un motiv ascuns. Oare cum se va termina totul? 

Fisa tehnica

An apariție
2022
Lună apariție
9
Număr pagini
312
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.