Pachet promoţional Programarea în limbajul C pentru liceu

Informații pachet

Prețul întreg 164.8 RON, economisiți 65.8 RON.

Descrierea cărților din pachet

Elemente de bază ale limbajului C/C++ • Instrucțiunile limbajului C/C++ • Fișiere • Tipuri structurate de date • Metoda de programare Greedy • Algoritmi de tip successor • Stiva și coada • Funcții


Structura cărții include atât materia prevăzută în programele școlare actuale de la clasele de profil, cât și teme care se studiază în Centrele de Excelență, pentru o pregătire de performanță. Conținutul teoretic este susținut prin exemple aplicative și prin numeroase rezolvări de probleme, iar fiecare temă este însoțită de un set consistent de probleme reprezentative, propuse spre rezolvare. Limbajul de programare C a devenit un standard: noile limbaje (de programare sau de scripting) care se impun pe piața dezvoltatorilor de software au ca punct de plecare sintaxa C/C++ (Java, Javascript, ActionScript, PHP etc.).

 

 

Fisa tehnica

An apariție
2021
Lună apariție
12
Număr pagini
336
Tip ediție
broșată
Format
160x235

• Recursivitate • Metoda Divide et Impera • Metoda backtracking • Programarea dinamică • Elemente de combinatorică


Un conținut teoretic susținut prin numeroase aplicații practice rezolvate, cu explicații detaliate și implementări în limbajul C sau C++, la care se adaugă exerciții propuse spre rezolvare, de diferite grade de dificultate, este ceea ce recomandă și individualizează acest volum. El se adresează celor familiarizați cu elementele de bază ale limbajului C/C++, prezentate în volumul I al lucrării (Programarea în limbajul C/C++ pentru liceu), fiind de un real folos elevilor de liceu, celor care se pregătesc pentru bacalaureat, dar și participanților la olimpiadele școlare. Toate noțiunile teoretice și problemele rezolvate sau propuse au fost utilizate de autori în activitatea didactică, atât la clasă, cât și la Centrul de Excelență din Iași.

Fisa tehnica

An apariție
2022
Lună apariție
10
Număr pagini
312
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Teoria grafurilor • Structuri de date dinamice (liniare si arborescente) • Pattern-matchingHashing • Geometrie computationala
Continutul teoretic bogat, precum si aplicatiile detaliate, implementarile in limbajele C si C++ sau numeroasele exercitii propuse recomanda acest volum ca un instrument deosebit de util de invatare si de obtinere a performantei, atit la bacalaureat, cit si la olimpiadele scolare. El se adreseaza celor familiarizati cu notiunile, metodele si tehnicile de programare din C/C++, prezentate in cele doua volume precedente ale lucrarii. Toate notiunile teoretice si problemele rezolvate sau propuse spre rezolvare au fost utilizate de autori in activitatea didactica, la clasa si la Centrul de Excelenta din Iasi.

Fisa tehnica

An apariție
2006
Lună apariție
12
Număr pagini
296
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Volumul al IV-lea al lucrarii Programarea in limbajul C/C++ pentru liceu vine in continuarea celor precedente, cu doua noi paradigme folosite in domeniu: programarea orientata pe obiecte si programarea generica, aceasta din urma ilustrata prin utilizarea bibliotecii STL. Sint integrate cunostinte si deprinderi pe care elevii si le-au format deja prin studiul volumelor anterioare, insa cu o schimbare de perspectiva in privinta modului de implementare, valorificind facilitatile oferite de STL. Cartea este un instrument eficient de invatare, datorita numeroaselor exemple explicate si aplicatiilor de factura algoritmica incluse, utile atit elevilor de liceu, cit si studentilor care se initiaza in programare.
 
Din cuprins:
Programarea orientata pe obiecte in C++
Elemente de programare generica
STL. Concepte generale
Containere secventiale
Clasele adaptor

Containere asociative

Fisa tehnica

An apariție
2013
Lună apariție
12
Număr pagini
248
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.