Chimie. Manual pentru clasa a X-a
ISBN
973-683-488-3
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
128
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
MANUALE ȘCOLARE
Domenii

Chimie. Manual pentru clasa a X-a

Autori: Natalia Baltă , Corina Gheorghiță , Petronela Ilaș
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
Filiera teoretica, specializarile filologie, stiinte sociale. Filiera vocationala, specializarile arte plastice, arhitectura, muzica, teatru, sport. Filiera tehnologica, specializarile electronica, electrotehnica, telecomunicatii, mecanica, constructii.
An apariție
2000
Lună apariție
12
Număr pagini
128
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Natalia Balta este profesoara de chimie, gradul I, Liceul "Emil Racovita", Iasi, profesor metodist la ISJ Iasi


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.