Practice Makes Perfect. Exercices on...
ISBN
973-681-023-2
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
192
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
LIMBI STRĂINE
Domenii

Practice Makes Perfect. Exercices on Idioms and Phrasal Verbs

Autori: Alina-Antoanela Crăciun-Ștefăniu
INDISPONIBIL
11,46 lei

 
Cartea este scrisa pentru toti cei care doresc sa-si insuseasca, sa-si sistematizeze sau sa-si consolideze cunostintele despre colocatiile verbale din limba engleza. Aceasta permite celor interesati sa-si stabileasca un ritm propriu de lucru si de parcurgere a materialului prezentat. Reperele teoretice sint urmate de teste si exercitii aplicative.
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
192
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Alina-Antoanela Crăciun-Ștefăniu este profesoară de limba engleză, gradul I, la Colegiul Naţional din Iaşi. La Editura Polirom a mai publicat Ready for Exams. Your Key to Literature (ediţia I, 2000; ediţia a II-a, 2002), Ghid de conversaţie englez-român (2001, în colaborare), Ready for Exams. For Baccalaureate and Students’ Contests (2001, în colaborare), Practice Makes Perfect. Exercises on Idioms and Phrasal Verbs (2002), Dicţionar român-englez de expresii şi locuţiuni (2002), First Steps in English (2004, în colaborare), Welcome! Manual de conversaţie în limba engleză (2005), Engleza pentru Marea Britanie (2006, în colaborare), Limba engleză. Simplu şi eficient (ediţia I, 2010; ediţia a II-a, 2013, în colaborare), Limba engleză. Simplu şi eficient. Caiet de exerciţii (2010, în colaborare) şi Învăţaţi rapid limba engleză (2011, în colaborare).Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.