Be the Best!
Be the Best!
Be the Best!
Be the Best!
Be the Best!
Be the Best!
Be the Best!
Be the Best!
Be the Best!
Be the Best!
Be the Best!
Be the Best!
Be the Best!
Be the Best!
Be the Best!
Be the Best!
Be the Best!
Be the Best!
ISBN
973-681-523-4
An apariție
2004
Lună apariție
12
Număr pagini
192
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
LIMBI STRĂINE
Domenii

Be the Best!

Culegere de exerciții de limba engleză

Autori: Mihaela Chilărescu , Roxana Spiratos
INDISPONIBIL
13,97 lei

 

O culegere de exercitii utila pentru olimpiade, certificate Cambridge (CAE, CPE), IELTS, TOEFL. Fie ca te pregatesti pentru un examen, fie ca urmaresti performanta in cunoasterea limbii engleze, aceste exercitii te pot ajuta sa fii cel mai bun.
„«Be the Best!» este prima parte a unei culegeri de exercitii ce isi propune aprofundarea cunostintelor de limba engleza din perspectiva performantei, adresindu-se celor ce au atins un nivel avansat de stapinire a mecanismelor intime ce opereaza in planul tuturor aspectelor acestei limbi moderne.” (Autoarele)

An apariție
2004
Lună apariție
12
Număr pagini
192
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii

Pronunciation • Multiple choice • Error correction • Cloze • Gapped and jumbled textsDespre autori


Mihaela Chilărescu este profesoară de limba engleză, gradul I. La Editura Polirom a mai publicat: All Right! Manual de limba engleză pentru clasa a VII-a (coautor, 1998), All Right! Manual de limba engleză pentru clasa a IX-a (coautor, 2000), Activity Book. Clasa a IX-a (coautor, 2000), Limba engleză pentru bacalaureat… şi nu numai (coautor, ed. I, 2002; ed. a II-a, 2003), Be the Best! Culegere de exerciţii de limba engleză (coautor, 2004), Practical Course of English (cu 2 CD-uri audio) (coautor, 2006), New Proficiency in English + Key to exercises (coautor, 2008), Limba engleză prin exerciţii de traducere (coautor, 2009), Challenges. Limba engleză. Exerciţii de vocabular (coautor, 2012), English for Teens. Age 13-15 (2016) și English for Teens. Age 16-19 (2017).Roxana Spiratos este profesoara de limba engleza, gradul I, la Colegiul National din Iasi.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.