Ghid de conversaţie german-român
ISBN
973-681-019-4
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
312
Tip ediție
broșată
Format
115x165
Colecție
LIMBI STRĂINE > Ghiduri de conversație
Domenii

Ghid de conversaţie german-român

Autori: Ion-Mihail Iosif
 
Un instrument util, care va permite sa va descurcati in orice imprejurare si sa faceti fata celor mai neprevazute situatii.
An apariție
2002
Lună apariție
12
Număr pagini
312
Tip ediție
broșată
Format
115x165
Fără comentarii
La granita • Pe drum • In oras • La hotel • La restaurant • La doctor • La cumparaturi • Timpul liber


Despre autori


Ion-Mihail Iosif este absolvent al Facultatii de Matematica a Universitatii Bucuresti. In prezent are o firma de traduceri notariale din limbile europene. La Editura Polirom a publicat: Ghid de conversatie olandez-roman (2001) si Ghid de conversatie german-roman (2002, 2006).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.