Filosofia valorii
ISBN
973-683-017-9
An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
240
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
COLLEGIUM > Filosofie
Domenii

Filosofia valorii

Autori: Petre Andrei
INDISPONIBIL
19,95 lei

 
„Valorile sint realizate in forme generale de cultura, ele sint bunurile culturale din viata istorica. Viata sociala insa poate determina diferite si multiple valori, nu toate sortite sa fie realizate cu acelasi succes, caci unele se impun, dureaza, devenind cauzele unor fenomene sociale noi, pe cind altele dispar foarte repede. Este o adevarata lupta pentru realizare intre valorile sociale. Hotarirea in aceasta lupta o da societatea, in urma unui proces de apreciere, de valorificare. Expresia acestui proces o alcatuiesc judecatile de valoare.” (Petre Andrei)
An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
240
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Geneza si forma valorii (Psihologia si logica valorii) • Materia valorilor sociale (Sociologia valorii) • Despre procesul de cunoastere si recunoastere a valorilor • Personalitatea ca valoare sociala • Valorile estetice si teoria empatiei • Problema valorii in drept


Despre autori


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.