Studies in feminist drama
ISBN
973-683-091-8
An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
284
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Colecție
EX LIBRIS MUNDI
Domenii

Studies in feminist drama

Autori: Odette Blumenfeld
INDISPONIBIL
4,99 lei

 
An apariție
1998
Lună apariție
12
Număr pagini
284
Tip ediție
broșată
Format
147x205
Fără comentarii
Feminism Topics and Representational Strategies in Caryl Churchill’s Plays • Can Feminism Co-exist With the Glamour of Broadway? The Case of Marsha Normanotalistic Gap • Centre and Margin in Adrienne Kennedy’s „Funnyhouse of a Negro” and „The Owl Answers” • The Female Body in Karen Malpede’s Plays • Historicization in Joan Schenkar’s Plays • Queer Theatre


Despre autori


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.