Școala pentru soți
Școala pentru soți
Școala pentru soți
Școala pentru soți
ISBN
978-973-46-1115-7
An apariție
2008
Lună apariție
9
Număr pagini
416
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
CHIC
Domenii

Școala pentru soți

Autori: Wendy Holden
 

Traducere din limba engleza de Ines Hristea

Sophie, protagonista din Scoala pentru soti (2006), avea odinioara o casnicie minunata, insa in ultima vreme lucurile nu mai merg chiar snur. Sotul ei, Mark, lucreaza tot mai des pina tirziu, lasind-o singura cu bebelusul, sa se lupte cu tot felul de dezastre casnice si sa-si vada totodata si de cariera. Atunci cind sotul uita total de ziua ei si nu mai da pe acasa intr-una din seri, in imprejurari foarte suspecte, Sophie crede ca are dovada clara a infide­litatii lui si il ameninta cu divortul. Numai ca, in realitate, Mark nu este un sot adulterin, ci doar neglijent. Disperat sa nu-si piarda familia, se inscrie la scoala pentru soti a doamnei doctor Martha, o psihoterapeuta cu metode neortodoxe, care garan­teaza ca transforma barbatii incapabili in parteneri de viata model. insa va putea intr-adevar acest curs intensiv – si foarte neobisnuit – sa-l ajute pe Mark sa-si recistige sotia? Mai ales dupa ce incepe sa fie curtata asiduu de un milionar foarte hotarit...

„Un roman delicios de caustic si de un nonconformism contagios.” (Daily Mail)

„Wendy Holden scrie cu o verva si o energie de-a dreptul spectaculoase. Relaxati-va si savurati!” (Mail on Sunday)

„Antidotul perfect pentru orice tip de depresie.” (The Times)

An apariție
2008
Lună apariție
9
Număr pagini
416
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Wendy Holden, jurnalista si romanciera britanica, s‑a nascut in 1965. A avut o cariera de succes in presa, scriind pentru Harper’s Bazaar, Sunday Telegraph si, din 1995, pentru The Sunday Times. In 2000, dupa ce fusese editor la revista Tatler, apoi la Mail on Sunday, s‑a retras din presa ca sa se poata ocupa de literatura. Romanele ei au devenit bestselleruri internationale, apreciate pentru umor si viziunea critica asupra societatii: Simply Divine (1999), Bad Her Day (2000), Pastures Nouveaux (2001), Fame Fatale (2002), Azur Like It (2004). La Editura Polirom i‑a mai fost tradus anul acesta romanul Nevestele din Bath (2005).



Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.