Jurnalul unei dădace
Jurnalul unei dădace
Jurnalul unei dădace
Jurnalul unei dădace
Jurnalul unei dădace
Jurnalul unei dădace
Jurnalul unei dădace
Jurnalul unei dădace
Jurnalul unei dădace
Jurnalul unei dădace
Jurnalul unei dădace
Jurnalul unei dădace
Jurnalul unei dădace
Jurnalul unei dădace
Jurnalul unei dădace
Jurnalul unei dădace
ISBN
978-973-46-0855-3
An apariție
2007
Lună apariție
12
Număr pagini
456
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Colecție
CHIC
Domenii

Jurnalul unei dădace

Autori: Emma McLaughlin , Nicola Kraus
 
Traducere si note de Alina Popescu.

Un bestseller international devenit un film de succes (productie 2007), cu Scarlett Johansson in rolul principal.

Jurnalul unei dadace a fost intimpinat de critica literara si de cititori cu un entuziasm aproape fara precedent, fiind declarat de catre New York Times bestsellerul anului 2002 si tradus pina in prezent in 32 de limbi. Succesul sau rasunator a dus la o ecranizare care ii are in rolurile principale pe Scarlett Johansson, Paul Giamatti si Laura Linney si a carei premiera in Romania va avea loc pe 30 noiembrie. Jurnalul unei dadace este povestea unei studente newyorkeze care munceste pentru a se putea intretine. Norocul pare sa-i surida cind i se propune sa aiba grija de Grayer, fiul in virsta de 4 ani al unei familii instarite din Manhattan. Vreme de noua luni, Nanny se lupta sa faca fata atit cerintelor slujbei, care intrec orice masura, cit si examenelor de absolvire. Insa cind aceasta servitute, pe care o accepta din afectiune pentru Grayer, ameninta sa-i afecteze echilibrul mental, se da in cele din urma batuta, nu fara a le da sotilor X un ultim sfat: sa-i ofere lui Grayer dragostea lor, nu substitute patetice precum jucarii, haine de firma sau vacante scumpe.

 „Eroina din Jurnalul unei dadace este o Mary Poppins cu ironia lui Dorothy Parker.” (Time)

 „O lectura obligatorie pentru parinti si personalul platit sa le tina locul, un divertisment savuros pentru restul lumii.” (Publishers Weekly)

An apariție
2007
Lună apariție
12
Număr pagini
456
Tip ediție
broșată
Format
106x180
Fără comentarii


Despre autori


Emma McLaughlin si Nicola Kraus s-au nascut in statul New York, prima in nord, in Elmira, cea de-a doua chiar in orasul New York. S-au cunoscut pe cind erau studente si lucrau ca dadace pentru familiile bogate din Upper East Side. Aceasta experienta comuna s-a materializat intr-un roman al carui succes a intrecut orice asteptari. Dupa Jurnalul unei dadace (2002), Emma McLaughlin si Nicola Kraus au continuat seria cartilor scrise la patru miini cu Citizen Girl (2004), Dedication (2007) si povestirile incluse in antologia Girl’s Night Out.Emma McLaughlin si Nicola Kraus s-au nascut in statul New York, prima in nord, in Elmira, cea de-a doua chiar in orasul New York. S-au cunoscut pe cind erau studente si lucrau ca dadace pentru familiile bogate din Upper East Side. Aceasta experienta comuna s-a materializat intr-un roman al carui succes a intrecut orice asteptari. Dupa Jurnalul unei dadace (2002), Emma McLaughlin si Nicola Kraus au continuat seria cartilor scrise la patru miini cu Citizen Girl (2004), Dedication (2007) si povestirile incluse in antologia Girl’s Night Out.Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.