Agenția
Agenția
Agenția
Agenția
Agenția
Agenția
Agenția
Agenția
Agenția
Agenția
Agenția
Agenția
Agenția
Agenția
Agenția
Agenția
Agenția
Agenția
Agenția
Agenția
ISBN
978-973-23-3016-6
An apariție
2013
Lună apariție
5
Număr pagini
184
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Colecție
CARTEA ROMÂNEASCĂ
Domenii

Agenția

Autori: Cristian Ardelean
INDISPONIBIL
9,99 lei

Vezi eBook
 
Premiul de debut al Editurii Cartea Romaneasca, editia 2013
Premiul revistei Accente pentru categoria debut in proza, pe anul 2013
 
In miezul unui oras nedeterminat, un tinar profesor de franceza incearca sa-si suplimenteze veniturile, dar mai ales sa scape de plictiseala prin intermediul pariurilor. Agentia devine axis mundi, casa si adapost pentru o gama larga de personaje dintre cele mai colorate, legate de o improbabila solidaritate: un tip solid si bun la suflet, o taximetrista care trebuie tratata corect politic sau un batrin al carui ultim scop in viata ramine lupta cu haosul.
Lovit de sansa dupa descoperirea unor ponturi excentrice, tinarul isi joaca pina la capat cartea, pentru a stringe banii necesari unei vieti tihnite. In mod previzibil, viata palpitanta a jocurilor de noroc ofera pasiune si adrenalina, dar niciodata stabilitate.
Un scurt roman despre hazard si felul in care omul, in micimea lui, se chinuie sa dea sens oricarei intimplari.
 
„Inteligenta si adrenalina. O tema captivanta. Un ritm ritualic. Un duel cu destinul. Un prezent etern. O retorica reactiva. O alchimie a intelepciunii. Profund si aforistic. Alert si palpitant. Un pariu cistigat: Cristian Ardelean.” (François Breda)
An apariție
2013
Lună apariție
5
Număr pagini
184
Tip ediție
broșată
Format
130x200
Fără comentarii


Despre autori


Cristian Ardelean s-a nascut pe 15 octombrie 1989 in Bistrita. Absolvent al Facultatii de Drept (Universitatea „Babes-Bolyai” din Cluj-Napoca), promotia 2008-2012, in prezent este avocat stagiar in cadrul Baroului Cluj. Pasionat de fotbal si sah. Publica cronici de carte in revista online artactmagazine.ro.


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.