Teste de fizică. Termodinamică și...
ISBN
973-683-263-5
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
264
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Colecție
BAC
Domenii

Teste de fizică. Termodinamică și electricitate

Autori: Seryl Talpalaru
 
An apariție
1999
Lună apariție
12
Număr pagini
264
Tip ediție
broșată
Format
160x235
Fără comentarii


Despre autori


Seryl Talpalaru este profesor de fizica, gradul I, la Liceul „Emil Racovita” din Iasi, membru al Comisiei nationale de fizica, al Comisiei nationale de organizare a Olimpiadei nationale de fizica, metodist in cadrul Inspectoratului Scolar Judetean Iasi. De acelasi autor: „Manual de fizica pentru clasa a X-a” (Polirom, 2000), „Memogym. Notiuni stiintifice fundamentale pentru gimnaziu” (Polirom, 1999), „Teste de fizica. Termodinamica si electricitate” (Polirom, 1999), „Manual de fizica pentru clasa a VI-a” (Teora, 1998), „Caiet de fizica pentru clasa a VI-a” (Teora, 1998), „Programa de fizica pentru liceu” (1993), „Curriculum de fizica pentru clasa a VI-a (1996), „Curriculum de fizica pentru clasa a VII-a (1997), „Curriculum de fizica pentru clasa a VIII-a (1998). Coautor al volumelor: „Fizica. Electricitate si magnetism. Teste-grila pentru bacalaureat” (Polirom, 2003) si „Fizica. Termodinamica si fizica moleculara. Teste-grila pentru bacalaureat” (Polirom, 2003).


Produs adăugat la favorite

Noi și partenerii noștri stocăm și/sau accesăm informațiile de pe un dispozitiv, cum ar fi modulele cookie, și prelucrăm date cu caracter personal, cum ar fi identificatori unici și informații standard trimise de un dispozitiv, pentru reclame și conținut personalizate, măsurători de reclame și de conținut, informații despre publicul-țintă, precum și în scopul dezvoltării și îmbunătățirii produselor.
Cu permisiunea dvs., noi și partenerii noștri putem folosi date și identificări precise de geolocație prin scanarea dispozitivului. Puteți da clic pentru a vă da acordul cu privire la prelucrarea realizată de către noi și partenerii noștri conform descrierii de mai sus.
Vă rugăm să rețineți că este posibil ca anumite prelucrări ale datelor dvs. cu caracter personal să nu necesite consimțământul dvs., dar aveți dreptul de a refuza o astfel de prelucrare. Preferințele dvs. se vor aplica numai acestui site web.